Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Online lezen
Los kopen
Inhoud

 

 

 

 

 

 

Eieren breien voor Pasen: doe mee en win

Pasen komt er weer aan. Speciaal voor deze gezellige tijd gaan de beroemde breiende mannen Arne en Carlos op tournee door Nederland, voor hun nieuwe boek “Arne en Carlos breien op hun paasbest!”


Het weekend voor Pasen lopen de mannen deze boekhandels af:

•    Vrijdagochtend 30 maart, Selexyz Maastricht, 11.00 – 13.00 uur
•    Vrijdagmiddag 30 maart, Selexyz Arnhem, 15.00 – 18.00 uur
•    Zaterdag 31 maart, Selexyz Groningen, 10.00 – 12.00 uur
•    Zondag 1 april, Selexyz Rotterdam, 12.00 – 14.00 uur

Ze zullen een presentatie geven waarin ze laten zien wat hen inspireert, hun eerder breicreaties en vertellen verder over hun succesvolle breiboeken. Daarnaast is er ook de gelegenheid om uw boeken door Arne en Carlos te laten signeren.

Maar aan deze tournee is ook een leuke actie verbonden:
Brei een paasei en win een gesigneerd exemplaar van “Poppen breien met Arne en Carlos”.

Creëer uw eigen patroon of variatie op het basispatroon van Arne en Carlos, maak hier een foto van en zet deze voor 30 maart op Facebook met de tag: “Arne en Carlo Paasbest Paasei”.

U kunt uw ei ook aanbieden aan de Selexyz winkel bij u in de buurt, dan zullen zij deze in de etalage hangen. U kan het ook meenemen naar Arne en Carlos, waarop zij hun mening zullen geven. Misschien zelfs extra tips!

Van alle paaseieren die ze te zien krijgen, zullen Arne en Carlos het meest bijzondere paasei uitkiezen. Niet alleen wint de breier van het ei een gesigneerd boek, maar zal ook het patroon van het ei op de facebookpagina van Arne en Carlos gezet worden.

Meer informatie klik hier.