Even voorstellen: blogster Annemarij

Ik schrijf vooral DIY’s en verder deel ik tips met leuke winkeltjes, creatieve musthaves of interieurinspiratie met je.

0
3688

Hoi!

Ik ben Annemarij en ik deel via mijn blog hemelsblauw.net mijn creatieve inspiratie met de rest van de wereld. Ik schrijf vooral DIY’s en verder deel ik tips met leuke winkeltjes, creatieve musthaves of interieurinspiratie met je.

Ik post elke maandag een nieuwe DIY. Ik blog over DIY’s die eenvoudig te maken zijn en niet veel kosten. Soms deel ik een gratis template, waarmee je gelijk aan de slag kunnen. Naast het bloggen maak ik zelf ook verschillende handgemaakte producten. Zo is er inmiddels een kaartencollectie van hemelsblauw ontstaan met 38 verschillende kaarten. Daarnaast handwerk ik graag én haak en borduur ik op bestelling. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn? Neem dan even een kijkje op www.hemelsblauw.net.

Naast het bloggen ben ik drie dagen in de week kunstdocent op een VMBO school in Rotterdam Zuid. Ik vind het heerlijk om mijn leerlingen te begeleiden in hun creativiteit. Verder ben ik 26 jaar, getrouwd en heel erg dol op kleur en zonneschijn!

Via HobbyHandig.nl hoop ik je de komende tijd te kunnen inspireren met creatieve blogs.

Tot snel!

blogster annemarij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here