Maak 3x kans op een Lammy Yarns Thick & Quick pakket

2
542

We verloten 3 Lammy Yarns Thick & Quick pakketten in een kleur naar keuze. Het kussen wordt 30 cm hoog en 50 cm breed. De beschrijving van het kussen vind je in HobbyHandig 205.

Bekijk hier uit welke kleuren je kunt kiezen en vul in het formulier hieronder het gewenste kleurnummer in.

Wil jij kans maken op het pakket voor dit stoere kabelkussen? Vul hieronder je gegevens in en doe mee!

 

 

 

 

Winactie: 3x een Lammy Yarns Thick & Quick pakket

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 REACTIES

  1. Ik geef dit kabelkussen een plek op de bank in de hoek van mijn kamer waar ik een gigantische poster van een foto van de zee heb hangen die ik in Fiji heb gemaakt. De kleur blauw (039) die ik gekozen heb blend helemaal in met de kleur blauw van de poster. Met al dit blauw is het zee thema van mijn slaapkamer helemaal af. De reden dat ik een blauw zee thema heb gekozen is omdat ik zeebioloog van beroep ben. Ik duim!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here