Winnen: Dare to doodle XXL

2
2400

Het nieuwe boek ‘Dare to doodle XXL’ van Karin Luttenberg staat bol van de doodles, heerlijke tekeningetjes die je gedachteloos op papier zet. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon voor gaan zitten omdat het zo leuk is! We verloten 1 exemplaar van het boek. Kans maken? Vul dan snel onderstaand formulier in.
Deze winactie is gesloten, winnaar heeft een persoonlijk bericht ontvangen.

 

 

 

 

 

2 REACTIES

  1. Zo’n leuk boek dit. Heb het al ergens gezien en in kunnen kijken. Wil als chronisch zieke gaan beginnen met handlettering en dan in deze Doodle style. Dus ik duim dat ik dit boek mag winnen, dan kan ik papier en stiften gaan regelen en dan kan ik aan de slag. Mijn andere hobby’s kan ik helaas niet meer uit voeren vanwege evenwicht stoornissen, dus hopelijk kan ik dit wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here