Creëer Magazine 3

Na het succes van Creëer Magazine deel 1 en 2, komt er nu ook een derde deel van dit tijdschrift! Dit najaar verschijnt Creëer Magazine 3 met de thema’s 50 Shades of Green, 100% Female en Artsy Deco. Ga aan de slag met de vele, easy DIY-projecten! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom deze editie!

Bestel Creëer Magazine 3 voor 15 oktober en profiteer van € 1,- korting EN gratis verzending!

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met de gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Maak het op jouw manier!

De drie stijlen uit Creëer Magazine 3

Beelden dienen ter inspiratie en zijn onder voorbehoud van publicatie.

Creëer Magazine 3

50 Shades of Green

Creëer Magazine

100% Female

Creëer Magazine

Artsy Deco

Projecten uit Creëer Magazine 2 Voorjaarseditie

Heb je Creëer Magazine 2 nog niet in huis? Bestel deze nog via HobbyouWij zijn benieuwd naar wat jij van Creëer Magazine vindt! Ga naar www.creeermagazine.nl/onderzoek en laat je mening achter.

Stoere plantenpot
Maak zelf deze mooie plantenpot met gevlochten faux leather (leerpapier) stroken. De ‘leerlook’ geeft dit project een industriele uitstraling en de goudkleurige splitpennen zorgen voor wat glamour. Maak ook soortgelijke hangers met het pakket bij hobbyou.nl/stoereplantenhangers!

Bloemist met papier
Word zelf een bloemist met deze bijna niet van echt te onderscheiden bloemen. Maak ze in jouw favoriete kleur en decoreer jouw favoriete plekje! Vind alle materialen hiervoor op splendith.nl!

Oneindige kalender
Deze kalender zonder eind maak je in een handomdraai en vergt alleen wat geduld bij het zagen van de kalenderdagen en -maanden. Geïnspireerd geraakt? In het boek 51 DIY projecten vind je nog veel meer gave projecten!

Van placemat tot tas
Gebruik voor het maken van deze tas twee ronde placemats. Maak ze aan elkaar met mooi glitterdraad, naai er hengsels aan en voilà: een superleuke tas! Versier hem tot een fabulous model.

3x nat-in-nat techniek
Ga aan de slag met drie keer een flamingo met de nat-in-nat watercolor techniek. Daarbij laat je steeds min of meer aan het toeval over welke kleur waar komt en je krijgt prachtige kleurverlopen onderling.

Unieke dromenvanger
Deze vrolijke dromenvanger houdt in stijl al je slechte dromen tegen. Geniet zelf van alleen nog maar mooie dromen of geef ze aan een ander cadeau.

Graphic OK
Jouw stijl, jouw muur, jouw art! Laat je inspireren door de motieven van Karin Luttenberg van Paperfuel. Gebruik een ander lettertype of vervang de kleur en maak het helemaal van jou!

Gehaakte placemat
De grafische ‘look’ van deze placemat trek je zo over de streep om de haaknaald te pakken en meteen te beginnen. Maak er een paar voor een gezellig gedekte tafel.

Totally totem
Perfect passend bij ‘Retro Graphic’ is deze muurhanger in African style. Een opvallende combinatie tussen masker en totem en een echte eyecatcher voor in je kamer! Laat je inspireren door de mooie materialen van Papicolor.