Creëer Magazine

Maak het op jouw manier! Creëer Magazine bestaat biedt jouw volop inspiratie om zelf creatief aan de slag te gaan met vele, easy DIY-projecten! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit nieuwe merk!

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met de gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven.

Projecten uit Creëer Magazine 5

Heb jij de uitgaven van Creëer Magazine nog niet in huis? Bestel deze nog via Hobbyou

Geknoopte Mandala X-mas tree

Heb je geen plek voor een echte kerstboom in huis, dan is deze hanger van macramé een topper voor aan de wand. Het is een prachtig alternatief dat je ook na de Kerst nog makkelijk kunt laten hangen.

Stoere sfeermaker van beton

Liefhebbers van naturel en eerlijke materialen zullen als een blok vallen voor deze stoere kaarsenstandaard van beton. Dit is sfeer op z’n best!

Gehaakte zuurstokjes

Deze zuurstokjes maken je kerstboom of cadeautjes extra bijzonder dit jaar. Super gemakkelijk om te maken en perfect om als decoratie te gebruiken.

Waxinepotjes van glas

Recycling is een toverwoord, want van spullen die je eigenlijk weg zou gooien kun je altijd iets leuks maken. Zoals deze gezellige potjes, waar je binnen of buiten vast wel een plekje voor hebt.

Sterhanger

Een hanger in de vorm van een ster: dat wordt een blikvanger tijdens de donkere decembermaand. Leuk voor een plant en extra bijzonder met verlichting.

Shibori servetten

Deze oude Japanse verftechniek is helemaal trending. Hiermee bind je (net als bij Tie-Dye) bepaalde delen van de stof af en bereik je de meest bijzondere resultaten, die er altijd weer anders uitzien. Gebruik ze bijvoorbeeld als servetten, maar ook als placemat!