Creëer Magazine

Maak het op jouw manier! Creëer Magazine bestaat altijd uit 3 trendstijlen. Ga aan de slag met de vele, easy DIY-projecten! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit nieuwe merk!

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met de gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven.

Projecten uit Creëer Magazine 4

Heb jij Creëer Magazine 4 nog niet in huis? Bestel deze nog via Hobbyou

Lido buideltas
Deze tas is gemaakt met Drops Bomull-lin. Een combinatiegaren van katoen en linnen. Het heeft een natuurlijke uitstraling wat wij heel goed vind passen bij de zee en het strand. Het is super sterk en slijtvast!

Gestipt servies
Eenvoudig en strak: dat geldt allemaal voor deze vos die je met stippen op gewoon wit serviesgoed aanbrengt. Kijk in eigen kast of in de kringloopwinkel, want daar staat vast genoeg om uit te kiezen!

Eenvoud in klei
Droogbloemen zijn momenteel helemaal trendy en dat is ook logisch want iedereen ervaart hun schoonheid. Dat geldt ook voor natuurliefhebbers zonder groene vingers. Plaats ze op gekleide voetjes en zet ze als een kunstwerk onder een stolp.

Tas of plantenhanger
Dit project kun je op twee manieren gebruiken. Het is eigenlijk een plantenhanger, maar als je één ring losmaakt wordt het een elegante tas! Over multifunctioneel gesproken!

Upgrade je schetsboek
Van schetsboekjes kun je niet genoeg hebben! Leuk voor tal van projecten of om weg te geven. Geef het een eigentijdse en persoonlijke ‘look’ met je zelfgemaakte cover. Een simpele upgrade waarvoor je eindelijk die oude jeans een tweede leven kunt geven

Betonnen minituin
Beton is eerlijk materiaal waar je leuke, eigentijdse decoraties mee kunt maken. Zoals deze stoere, betonnen bak die je om kunt toveren tot een grappig minituintje vol bloeiende bloemen.

Zelf papier maken
Hoe leuk is het om je eigen papier te maken! Hier leer je hoe het moet. Maak er een ingebonden boekje van en handletter op de voorkant en binnenin!

Handletter tas
Zoals de quote op deze linnen tas mooi zegt, geniet van de kleine dingen in het leven. Dus ook van deze, zelf gehandletterde tas

Retro spiegel
Kijk in de spiegel en wat zie je? Een oergezellig exemplaar met een vette knipoog naar de sixties toen dit helemaal ‘hot’ was. Lekker modern met een vintage knipoog!