Creëer Magazine

Maak het op jouw manier! Creëer Magazine bestaat altijd uit 3 trendstijlen. Ga aan de slag met de vele, easy DIY-projecten! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit nieuwe merk!

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met de gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven.

Projecten uit Creëer Magazine 3

Heb jij Creëer Magazine 3 nog niet in huis? Bestel deze nog via Hobbyou

Trendy krukhoes
Geef een oude kruk weer een nieuwe look met deze gehaakte hoes in een trendy kleur. De kwastjes geven de hoes een speelse uitstraling. Hou je meer van strak, dan kun je de kwastjes ook weglaten. Een leuk project, ook voor beginnende haaksters.
Doe mee met de winactie en maak kans op een materiaalpaket van Lammy Yarns!

Spiegeltje aan de wand…
Je kent het wel: als je de deur uitgaat wil je nog snel even je lippenstift opdoen of bijwerken. ‘Look at you’ je mag er zijn!

Omslagdoek
Deze mooie omslagdoek is perfect voor de herfst én het voorjaar. De asymmetrie maakt ‘m net even anders dan normaal.
Doe mee met de winactie en maak kans op een gratis garenpakket. Zo kun je direct aan de slag met deze omslagdoek!

Pimpen met emaille verf
Er is niets leuker dan een oude spullen een nieuwe look te geven. Met emaille verf krijg je verbluffende resultaten.

Mini plantenwand 
Haal groen in huis en ervaar zelf hoeveel beter je je gaat voelen! Met deze mini plantenwand creëer je niet alleen een rustige sfeer, maar heb je ook nog iets moois om je tijdschriften in te bewaren!

Fleshanger
Groen in een flesje: dat hang je op en je geniet ervan. Kies je favoriete bloem en het hangende flesje is af.

Zonnespiegel
Deze gouden zonnespiegel is een klassieker in het interieur die helemaal terug is van weggeweest. De spiegel heeft een luxe vintage uitstraling die ervoor zorgt dat het een eyecatcher is in jouw huis. Het DIY-pakket van de zonnespiegel is verkrijgbaar bij Hobbyou!

Van glas naar keramiek
Je hoeft voor een upgrade van je interieur niet altijd nieuwe spulletjes aan te schaffen, kringloopproducten of blikken, conserven potten, flessen en wat nog meer zijn dankbare objecten.

Amazing wall
Ronde, natuurlijke voorwerpen aan de wand, en zo een amazing wall creëren, is momenteel helemaal ‘in’. Natuurlijk hoef je hiervoor niet allemaal nieuwe spullen te komen, want kijk maar eens in de kast, waarschijnlijk heb je nog oude broodmandjes die je hiervoor kunt gebruiken.