Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Creativeworld

27 januari 2018 @ 08:00 - 30 januari 2018 @ 17:00

 

Heel veel nieuwe inspiratie op Creativeworld in Frankfurt am Main!

Nog een kleine twee maanden en dan is het weer zo ver, dan kunnen alle creatievelingen hun hart ophalen in Frankfurt. Naast al het internationale geweld blijft Nederland één van de belangrijkste handelspartners op de Creativeworld en zijn zij eind januari weer groots vertegenwoordigd. Bedrijven als Kippers, Bruynzeel-Sakura, Vaessen Creative, Havo, Nellie’s Choice, Enveloppe Print, Colourstock, Craft Emotions en vele anderen geven weer acte de présence. Voor het complete deelnemersoverzicht ga je naar www.creativeworld.messefrankfurt.com.

Op de Creativeworld vind je voor elke vraag en elk assortiment het passende aanbod, van hobby- en knutselartikelen, bloemschikken en handenarbeid tot benodigdheden voor professionele kunstenaars. Alle nieuwe materialen en technieken kun je ter plekke meteen uitproberen. Net zo bont en veelzijdig als het productaanbod is ook het randprogramma. Op de Trendshow en de exposities kun je nieuwe inspiratie opdoen voor je eigen assortiment en luisteren naar gerenommeerde experts uit de branche.

Mis het dan ook niet en wees er bij wanneer de grootste DIY-vakbeurs ter wereld haar deuren opent.

De Creativeworld vindt plaats van 27 tot en met 30 januari in Frankfurt am Main. Bestel je toegangskaart(en) via www.tickets.messefrankfurt.com.

Gegevens

Begin:
27 januari 2018 @ 08:00
Einde:
30 januari 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:
Website:
www.creativeworld.messefrankfurt.com