Ieder jaar worden er verschillende specials uitgebracht. HobbyHandig heeft ook dit jaar de special Home Deco uitgebracht. Daarnaast zijn er twee specials uitgebracht over kleuren en inkleurtechnieken: Meer dan Kleur! In de special Creatief+ vind je een gebundelde versie van allerlei leuke doe-projecten. De tijdschriften uit de Maak ’t met… serie bestaan iedere uitgave uit een specifiek onderwerp. Tevens heeft Creatief met Kaarten Dé Kerstkaarten special en Dé Knipkaarten special opnieuw uitgebracht.

Meer dan Kleur

Meer dan Kleur

Meer dan Kleur is een special over kleuren voor volwassenen. Er zitten onder andere twintig kleurplaten in, waarmee je gelijk aan de slag kunt. Ook staat hij vol met tips over kleurtechnieken en inspirerende ideeën. Met kleurpotlood, maar ook met markers, pennen, aquarelverf en stiften.

Creative Letters

Creative Letters

Creative Letters is een special met de nieuwste trend in paper crafting: handlettering. In deze edities vind je uitleg, inspiratie en doe-ideeën over het creatief verwerken van tekst, in je eigen handschrift of met een beetje hulp. Naast papierprojecten vind je ook volop inspiratie voor Home Deco accessoires met handlettering.

Home Deco special

Home Deco special

Je huis is pas een thuis als jij je er comfortabel en op je plek voelt. Helemaal leuk is het natuurlijk als je je huis aankleedt met zelfgemaakte items. Do it yourself met eigen ontworpen kussens, opgepimpte decoratie en zelfs handgemaakte meubels. Hoe je dat allemaal doet? Dat lees je in deze Home Deco special!

Kadoosjes

Kadoosjes

De creaties in Kadoosjes nemen je door heel het jaar heen mee op een creatieve reis vol kado-doosjes voor alle gelegenheden. Maak doosjes voor de verschillende seizoenen met thema’s als Valentijn, vakantie, Koningsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag, Dierendag, Sint Maarten, Sinterklaas, Advent en Kerst. Tevens is dit ook een tocht door de verschillende momenten waarop je cadeautjes geeft, zoals een verjaardag, jubileum, geboorte traktaties, beterschap of een huwelijk.

Dé Kerstkaarten special

Dé Kerstkaarten Special

Deze specials staan boordevol creatieve kerstkaarten en unieke ideeën voor de Kerst, met gratis knipvellen en patronen. Een schat aan voorbeelden om inspiratie op te doen voor je zelfgemaakte kerst- en nieuwjaarswensen.

Dé Knipkaarten special

Dé Knipkaarten special

Deze special is een speciale uitgave van Creatief met Kaarten. Laat je inspireren en ga gelijk aan de slag! Met de knipvellen in het midden van het blad kun je de kaarten uit de rest van het blad zelf maken. In elke stijl die je maar kunt bedenken, zit er een knipvel in deze special! Maak dus persoonlijke kaarten en labels voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of geboorte!

Maak 't met ...

Maak ’t met …

De tijdschriften uit de Maak ’t serie staan iedere uitgave in het teken van een specifiek onderwerp zoals Tafelzeil en Bloemschikken. De tijdschriften staan vol inspiratie om je eigen invulling te geven aan verschillende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het knutselen met tafelzeil of het schikken van bloemen.

Creatief+

Creatief+

Speciaal voor de beginnende hobbyist is Creatief+ een blad vol leuke projecten. Met de thema’s als haken & breien, papier, kaarten en home deco, bevat deze special eerder gepubliceerde artikelen uit HobbyHandig, Creatief met Kaarten, de CreAgenda en Kadoosjes, maar ook zo’n twintig gloednieuwe projecten!