De zeepaardjes challenge

Het zeepaardje is hot! Daarom kom je deze zomer in alle creatieve magazines van Uitgeverij Scala een zeepaardje tegen, bijvoorbeeld gehandletterd, op zelfgemaakte kaarten, cupcakes of gehaakte varianten!

Doe mee en win!
Maak je eigen creatieve zeepaardje(s), deel een foto met ons via challenge@uitgeverijscala.nl en maak kans op 1 van de 5 ‘all you can read’ jaarabonnementen op alle online merken van Uitgeverij Scala. Hiermee lees je niet alleen de nieuwste uitgaven van onze creatieve magazines, maar heb je ook toegang tot het grote online archief. Zo kan je alle uitgaven online lezen! Kijk uit naar de zeepaardjes in HobbyHandig, Aan de Haak, Mijn Hobbykaart XL, Quilt & Zo, MjamTaart, Cards & Scrap en Creative Letters!

Stuur een foto van jouw zelfgemaakte zeepaardje in voor 1 september en wie weet win jij!

Deel jouw foto ook via social media met #zeepaardjeschallenge op Instagram en Facebook.

Zeepaardjes projecten

In alle creatieve bladen van Uitgeverij Scala vind je deze zomer zeepaardjes terug. Op deze pagina blijf je op de hoogte van de zeepaardjes die voorbij gekomen zijn. Inspiratie voor je eigen zeepaardje genoeg dus! De zeepaardjes vind je in de bladen HobbyHandig 215, Aan de Haak 21, Mijn Hobbykaart XL 86, Quilt & Zo 61, MjamTaart 56, Cards & Scrap 37 en Creative Letters 12!
Hou deze pagina voorlopig in de gaten want de projecten worden nog aangevuld!

Dit leuke zeepaardje komt uit Creative Letters 12. Voor deze uitgave is Linda Koster aan de slag gegaan met letters in de vorm van een zeepaardje, hoe leuk! 

Dit gehaakte zeepaardje is echt om te knuffelen! Je kunt ‘m vinden in Aan de Haak 21 – De Amigurumi Special. Kim Hendriks van Studio Muis heeft dit leuke diertje ontworpen. 

Een zeepaardje verstopt in een borduurring, dat zie je niet vaak! Het lijkt net alsof je door een patrijspoort de diepzee in kijkt. Dit leuke item van Anke van joycrafts.nl is te zien in HobbyHandig 215

Kangoeroes hebben buidels, maar zeepaardjes? In ieder geval wel heel leuk en handig! Dit ontwerp komt uit HobbyHandig 215 en is gemaakt door Debby Groeneveld

Met deze zeepaardjes-slinger wordt het één groot feest! Ook voor in een kinderkamer staat het erg leuk. Kim Hendriks van Studio Muis haakte deze slingen voor HobbyHandig 215.

Met deze zomerse moodtracker mét zeepaardjes kan het haast niet zo zijn dat je een slecht humeur hebt in de zomermaanden. Dit leuke item is van Bo van Rijn en vind je terug in Cards & Scrap 37 – Creative Journaling 4. 

Op dit zomerse kaartje zit een klein zeepaardje verstopt! Hiermee kom je gelijk in de vakantiestemming. Tamara Potočnik is aan de slag gegaan met deze leuke kaart uit Mijn Hobbykaart XL 86