Aftrap Crea Weekend in Evenementenhal Hardenberg!

De aftrap van Crea Weekend Voorjaar was afgelopen weekend in Hardenberg. Gorinchem volgt op 4, 5 en 6 maart.

0
4775

Het meerdaagse festijn wordt in Venray afgesloten op 25, 26 en 27 maart. Gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen. Het moge duidelijk zijn: Evenementenhal maakt zich weer klaar voor drie creatieve voorjaarsbeurzen.

Kom daarom inspiratie opdoen tijdens Crea Weekend Voorjaar in Hardenberg, Gorinchem of Venray. Bezoekers vinden op deze locaties alles op het gebied van sieraden & kralen, vilt, wol, haakmateriaal, stoffen, stempels, originele geschenken, decoratie, keramiek en mozaïek.

Naast tientallen kraampjes, worden ook verspreid over de beursvloer tal van (knutsel)workshops voor volwassenen en kinderen aangeboden. Bezoekers krijgen volop de kans om hieraan deel te nemen of gewoon een kijkje te nemen.   

Online ticketverkoop
Toegangskaarten voor de creatieve beurzen in Evenementenhal zijn aan de kassa, maar ook online te verkrijgen. De beursorganisatie raadt het bezoekers aan om de website via kaarten te bestellen om zo te voorkomen dat ze in een wachtrij bij de kassa komen te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in