Even voorstellen: blogster Anouk

Want wie is Anouk? Ik ben creatief. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met DIY en knutselen!

0
13758
blogster

Hé hallo, wat leuk dat je het vernieuwde blog van HobbyHandig leest! Mijn naam is Anouk (24). Vanaf nu ga ik iedere drie weken bloggen (en soms vloggen) voor HobbyHandig! Dit kunnen DIY’s zijn, maar ook andere creatieve dingen. Maar: wie ben ik en wat doe ik nu eigenlijk? Ik zal mezelf even kort voorstellen…

In de korte beschrijvingen op social media stel ik me als volgt voor: blogster, designer, webwinkelier & nanny. Ik doe dus nogal veel! Ik blog op Nouk-san.nl, ik ontwerp voor klanten en ik verkoop mooie papierwaren via PostenPapier.nl. Maar dat zijn alleen mijn online werkzaamheden, want in het echte leven ben ik nanny bij een gezin thuis. Ook ben ik postvoorbereider bij PostNL, maar dat is puur om rond te komen.

Mijn functies omschrijven natuurlijk niet precies wie ik ben. Want wie is Anouk? Ik ben creatief. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met DIY en knutselen! Maar ook post, stationery en illustratie boeien mij enorm. Ik ben een kaartenverzamelaar en een kattenliefhebber. Ik kan uren bezig zijn met interieur en wonen (sinds kort trouwens, maar ik word er helemaal blij van). Ik ben een enorme planner en ik schrijf het liefst alles op, want anders vergeet ik het (terwijl ik routes dan weer gemakkelijk onthoud, want dit gaat buiten de chaos van mijn gedachtegang om).

Anouk is dus een veelzijdig persoon. Vind ik zelf tenminste. En ik ben er trots op, want mijn leven is nooit saai! Ik houd wel van wat afwisseling. Ik hoop jullie, de lezers van HobbyHandig, te gaan vermaken met leuke creatieve projecten en veel inspiratie. Tot de volgende keer en veel creativiteit toegewenst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in