Caran d’Ache – Dertig jaar, nieuw in de collectie

2
3575

Al sinds 1915 is Caran d’Ache de Zwitserse producent van hoogwaardige schrijfinstrumenten, kunstbenodigdheden en -accessoires. Het merk staat bekend om het elegante ontwerp, selectie van materialen, sterke kleuren en technische kennis. Caran d’Ache heeft nu nieuwe producten in het assortiment

Limited edition-kleuren
De symbolische Supracolor Soft-collectie (wateroplosbare potloden met een helderheid van kleuren en uniek dekkende eigenschappen) bestond in april dertig jaar. Om dit te vieren heeft Caran d’Ache dertig nieuwe limited edition-kleuren toegevoegd aan deze serie. Met deze collectie van in totaal 150 Supracolor Soft-kleuren onderstreept Caran d’Ache zijn technische kennis en voorliefde en passie voor oneindige creativiteit.

puntenslijperVintage puntenslijper
Ook nieuw in de collectie: een must-have uitgave van de iconische Caran d’Ache-puntenslijper in de schitterende kleur Brut Rosé. Perfect voor potloden met een doorsnede van 4 tot 10 millimeter en de scherpte is in te stellen. Dit vintageobject wil je toch gewoon op je bureau hebben staan?

Kijk voor meer informatie op carandache.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in