Crafter’s Companion komt naar SBS9!

2
1933

Speciaal voor alle hobbyisten en kaartenmakers komt Crafter’s Companion naar SBS9! Naar aanleiding van een samenwerking tussen het Britse shopping kanaal Hochanda en SBS9 komt er nu een live uitzending op televisie. Tijdens deze liveshows komen de nieuwste releases en inspirerende demonstraties van de grootste namen in de hobbybranche aan bod!

Zie de nieuwste Crafter’s Companion producten live in actie op 1 en 2 februari tussen 8.00 – 11.00 uur! Kijk voor meer informatie op de website.

2 REACTIES

  1. ik wil mijn aan melden voor de hobbykaartXL. Dan zie ik dat het voor Hobby handig is.
    Welke nieuwsbrief kan ik nu verwachten hoobykaartXL die wil ik. en niet hobbyhandig of hoort dat bij elkaar?

    groetjes cobie romijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here