Crea Weekend 2018

0
597

Dit weekend staat het creatieve feestje van Crea Weekend Voorjaar Gorinchem voor de deur en over een paar weken komt het Crea Weekend Voorjaar Hardenberg er aan. Lees hier meer over deze toffe events én de nieuwe plannen voor in het najaar.

Het concept is flink opgefrist met een nieuw logo en bijbehorende huisstijl. Drie dagen lang doe je creatieve inspiratie op tijdens Crea Weekend. Snuffel rond in een ruim aanbod aan toffe shops vol met creatieve materialen en raak geïnspireerd door de nieuwste trends en technieken tijdens dit weekend. Van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer… Volg de miniworkshops, raak helemaal up-to-date en breid je creatieve vaardigheden verder uit.

Crea Weekend Gorinchem vindt plaats op 2 t/m 4 maart en Crea Weekend Hardenberg vindt plaats op 23 t/m 25 maart. Hier kun je iedere dag van 10:00 t/m 17:00 uur creatieve inspiratie opdoen en workshops volgen bij één van de vele standhouders.

Komend weekend al plannen en is Hardenberg te ver? Blok dan alvast 5, 6 & 7 oktober in je agenda, want dan is Crea Weekend Najaar Gorinchem in Evenementenhal Gorinchem. Naast Crea Weekend vindt er in het najaar een nieuw evenement plaats, genaamd Crea College. Crea College is hét workshop event voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen. Hier kan je drie dagen lang inspirerende en interactieve workshops volgen van nationale en internationale artiesten in de speciaal ontworpen klaslokalen.

Voor meer informatie over alle events kan je terecht op de websites www.crea-weekend.nl én www.crea-college.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here