Kom genieten op Crea Weekend Hardenberg!

1
3449

VERPLAATST NAAR 12 T/M 14 MAART 2021!

Meer informatie: www.crea-weekend.nl

HARDENBERG – Het is een drukte van belang op kantoor bij de organisatie van Crea Weekend Hardenberg. “Het is een hele puzzel omdat alles volgens de RIVM richtlijnen doen, maar zo langzamerhand vallen alle puzzelstukjes op hun plek”, aldus Aline Hofstee namens de organisatie. “Het is gewoon ontzettend fijn om weer een mooie creatieve beurs neer te kunnen zetten. De standhouders zijn enthousiast en we merken gelukkig dat ook onze bezoekers staan weer staan te popelen!”.

“Om de beurs veilig te laten verlopen houden we ons natuurlijk aan de RIVM maatregelen, waaronder de anderhalve meter afstand. Er is daarom een extra hal toegevoegd aan de beursvloer om deze afstand te kunnen handhaven. Ook hebben we een nieuwe, zeer ruime plattegrond gemaakt met voldoende ruimte voor de workshops. Want zonder workshops geen Crea Weekend!
Wij hebben ervoor gekozen om niet met tijdsblokken te werken, maar alle bezoekers de hele dag toe te laten. We hebben alleen vier verschillende aankomsttijden, om ervoor te zorgen dat niet iedereen om 10 uur op de stoep staat.

Crea Weekend is één van de eerste Creatieve beurzen die weer georganiseerd gaat worden. “We hebben het voordeel dat we een middelgrote beurs zijn. We zien dat de grote creatieve beurzen worden afgelast, omdat die te veel bezoekers trekken om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. In Hardenberg hebben we de ruimte en daardoor lukt ons dat gelukkig wel”.

Wel gaat alles een beetje anders dan anders. “Normaal kopen veel van onze bezoekers een kaartje aan de kassa. Dit jaar is het de bedoeling dat men voorafgaand aan de beurs via de website toegangskaartjes koopt, zodat we de bezoekersstromen goed kunnen monitoren en er voor kunnen zorgen dat er niet teveel mensen tegelijkertijd binnen zijn. Ook ontvangen de bezoekers vlak voor de beurs nog een vragenlijst voor de gezondheidscheck, zodat we ook daaraan kunnen voldoen. Daarnaast zullen we natuurlijk voldoende handreinigingsmiddelen plaatsen en neemt de Evenementenhal zelf ook diverse extra hygiëne maatregelen.
De Evenementenhal is groot en hoog en er is een goed luchtbehandelingssysteem aanwezig in de hal dat zorgt voor zeer goede luchtventilatie tijdens Crea Weekend. Dus alle seinen staan op groen!”

Vanuit de organisatie is alles dus goed geregeld, maar gaan de bezoekers wel komen? “We merken dat onze bezoekers ook weer staan te popelen om de beurs te bezoeken, mits dat op een veilige manier kan. De reacties zijn echt overweldigend, iedereen is zo blij dat het weer kan. We gaan er gewoon op 1,5 meter afstand een prachtige creatieve beurs van maken”.

Bezoek de website voor tickets en meer informatie!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in