Crea Weekend Najaar

0
1466

Gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen: Crea Weekend staat volop in het teken van creativiteit.

Creatievelingen kunnen dit najaar hun hart ophalen tijdens de Creaweekenden in Hardenberg (29, 30 september en 1 oktober) en Gorinchem (20 t/m 22 oktober). Voor iedereen die zijn of haar creatieve hobby al heeft ontdekt maar ook zeker voor mensen die hun creativiteit nog volop aan het ontdekken en ontwikkelen zijn is er deze weekenden veel te zien en te beleven!

Kom en laat je inspireren door de diverse exposanten. Naast kaarten maken, scrapbooking, handwerken en schilderen zijn vele andere hobby’s vertegenwoordigd op de beursvloer.  Neem een kijkje bij de modeshows en ontdek de nieuwste haak- en breimode of schuif gezellig aan bij één van de inspirerende workshops.

Bekijk ook diverse live demonstraties van exposanten, test je talent voor handlettering in het Creative Café of laat één van de bloggers een eigentijds portret van je tekenen.

Kortom: bij Crea Weekend heb je geen tijd om je te vervelen. Wanneer alle indrukken zijn opgedaan kom je tot rust in de loungehoek met een creatief tijdschrift om alvast de leukste ideeën op te doen voor je nieuwe project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in