CreaTape is een hip concept voor zowel jong als oud. Het gaat om duct tape waarmee je van alles kunt knutselen. Van portefeuilles, tasjes, rugzakken, dassen, oorbellen, armbandjes, bloemen, tot gsm hoesjes, hangmatten, kerstballen en opbergboxen. Ook upcyclers kunnen met CreaTape aan de slag. Tover die oude versleten krukjes om in trendy meubelstukken of geef je fiets een gekleurd nieuw leven!

Nu horen wij je denken: “ik ken duct tape van in de winkel en die is grijs”. Niets is minder waar! CreaTape is geen gewone, saaie grijze duct tape maar bestaat in hele leuke kleurtjes en talrijke hippe prints. Wil je nog specialer gaan, dan kun je zelfs kiezen voor de glitter- of glow in the dark-tape!

Ook veiligheid staat voorop bij CreaTape. Daarom werken zij voornamelijk met de “Slice Safety Cutter”. Dit is een snijmes waarmee heel gemakkelijk door tape en dik papier kan worden gesneden zonder dat je in je handen kunt snijden. Perfect voor kinderen dus!
In deze wintertijden wordt het snel donker en is het dus gevaarlijker voor fietsers. Kleef daarom de reflecterende “Safety First” tape op je fiets en helm en ga veiliger de baan op.

Geïnteresseerd? Ga snel naar www.creatape.com of bezoek hun Facebook pagina. In de komende tijd kun je leuke acties en kortingen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here