Creativeworld 2020

0
980

Creativeworld, de internationale vakbeurs voor hobby, kunst en handwerk materialen is in de DIY sector het platform voor trends en hét moment om nieuwe producten wereldwijd te tonen. Creativeworld Trends biedt een unieke presentatie van de markttrends en biedt tips en inspirerende ideeën voor de detailhandel.

 Van 25 tot en met 28 januari 2020 staat Frankfurt weer in het teken van Creativeworld. Creativeworld is ’s werelds grootste vakbeurs voor hobby, kunst en handwerkmaterialen. Meer dan 350 standhouders uit 44 verschillende landen tonen hun nieuwste producten, technieken en materialen. Op Creativeworld vind je trends voor het nieuwe jaar. Het veelzijdige programma is een bron van nieuwe ideeën, inspiratie en kennis. Ontdek nieuwe trends en vergroot je assortiment, know-how en omzet. Creativeworld biedt verschillende workshops en presentaties, waarbij je contacten aankoopt met fabrikanten van over de hele wereld!

Ontdek verschillende trends, creëer unieke items:

  • Acryl pouring: toptrend op creatieve vakgebied, de meest populaire techniek met vloeibaar acryl.
  • Encaustic: dit is een oeroude techniek voor het creëren van geïndividualiseerde wenskaarten, tafelkaarten en cadeaupapier. De hoogtijdagen voor encaustiek was in de kunst van de Grieks-Romeinse oudheid.
  • Geschenken voor elke gelegenheid: recycle materialen zoals bekers tot geschenkverpakkingen.
  • Tafelversiering: porselein opfrissen met glas- of porseleinverf, onderzetters van aquarelverf en tafelkleden van wasbaar papier.
  • Polka dots: stippen, je ziet ze overal terug!

Verfris jouw assortiment met nieuwe ideeën, materialen, gereedschappen en technieken en mis Creativeworld niet! Meer informatie en toegangskaarten: creativeworld.messefrankfurt.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here