Creativeworld

0
406
Creativeworld

Van 26 tot en met 29 januari staat Frankfurt weer in het teken van de Creativeworld.  Met meer dan 300 internationale exposanten is Creativeworld 2019 groter dan ooit. Alle sleutelspelers zullen wederom acte de presence geven en samen met talloze andere nationale en internationale exposanten zullen zij hun noviteiten tonen. Daarnaast verzorgen exposanten tal van interessante workshops en live demonstraties tijdens de beurs. Het is deze unieke combinatie van sleutelspelers, kleinere bedrijven en internationale leveranciers dat Creativeworld zo speciaal maakt.

Net zo bont en veelzijdig als het productaanbod is namelijk ook het randprogramma van de beurs. Zo kun je ook dit jaar weer terecht op het Creativeworld Forum en wordt het street art thema gecontinueerd met wereldberoemde sterren uit de stedelijke street art scene. Ook wordt komend jaar de Creative Impulse Award weer uitgereikt. De award is een grote stimulans voor de sector om haar laatste innovatieve producten toe te sturen. Deze producten worden door een expertjury beoordeeld en tijdens de show tentoongesteld.

Verlevendig jouw assortiment met verfrissend nieuwe ideeën, materialen, gereedschappen en technieken en mis de Creativeworld niet. Bestel je toegangskaarten via www.creativeworld.messefrankfurt.com

Synergie met Paperworld en Christmasworld
Tegelijkertijd met Creativeworld vinden ook de internationale vakbeurzen Paperworld en Christmasworld plaats. Hier vindt de bezoeker alles op het gebied van office en stationery tot kerst en andere jaarlijkse festiviteiten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here