De eerste editie van KNIT&KNOT

0
4612

De eerste editie van KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen, komt er aan! En wel op 18-19-20 maart 2016 en in de Koepelhal in Tilburg! Van bizarre breisels tot decoratieve lampenkap! Je maakt het allemaal mee tijdens het nieuwste brei– en haakevent: KNIT&KNOT, in de textielstad van het Zuiden! Zelfs de robuuste hekken rondom de Koepelhal zijn niet veilig voor het nieuwe haak- en breiavontuur, de spoorzone wordt omgetoverd tot Flower Power area. Tradities, trends en inspiratie komen samen!

KNIT&KNOT is een veelzijdige beurs waar je als bezoeker heel veel plezier aan beleeft. Leuke exposanten die met veel plezier en passie hun producten onder de aandacht brengen! Ruim 70 specialisten staan te popelen om je te ontmoeten! Schuif vooral ook lekker aan op het centrale plein voor een ontmoeting met diverse bloggers en overige brei- en haakspecialisten! Daarnaast heel veel inspirerende workshops!

Haken en breien is de basis, maar ook het verwerken van materialen zoals spinnen, verven, vilten en afgeleiden daarvan komen ruimschoots aan bod. Dit jaar als extra thema: borduren. Uiteraard is HobbyHandig ook aanwezig met de introductie van de Haak aan Kalender!
Het wordt echt heel gezellig in de Koepelhal Tilburg! Direct achter het centraal NS station van Tilburg!
Kijk voor meer informatie op de website.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in