De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen; dé grootste creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers

0
4802

De beurs vindt plaats op 10 t/m 12 maart in de IJsselhallen in Zwolle en op 31 maart t/m 2 april in de Brabanthallen in Den Bosch. Naast alle materialen en benodigdheden om het hele jaar door kaarten te kunnen maken, zijn er ook tal van inspirerende workshops. De beurs wordt niet voor niks het Walhalla voor kaartenmakers en scrappers genoemd! Uiteraard is HobbyHandig ook aanwezig!

Nieuw op de beurs
Niets is minder waar wanneer men zegt dat traditionele papiergebruikers en dit nieuwe digitale tijdperk niet goed samengaan. Het bewijs is te zien tijdens de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Hier kun je namelijk terecht op het bloggersplein. Het plein brengt paperlover en digifreaks samen! Je kan hier persoonlijk kennismaken met je favoriete blogger op het gebied van kaartenmaken en scrappen. De bloggers geven tips & trics en laten natuurlijk live de technieken zien die ze normaal online presenteren.

Beide edities van de beurs zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8,50 p.p. Kinderen hebben gratis entree en ook mannen mogen gratis naar binnen, mits in gezelschap van een vrouw. Kijk voor meer informatie op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in