Een kaartje met herfsttint

Een tikje herfst op je kaart

0
275

Een kaartje met herfsttint

Soms ben je ergens op visite en laten ze iets moois zien. Zo ook een kaartje met herfsttint. Natuurlijk vond ze het goed dat ik deze hier neer zette, zodat jullie hem ook kunnen maken. Twee foto’s van de kaart zijn dan ook van haar kaart, de andere van de mijne.

Het is een kaartje wat je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Sterkte,een kaart met herfsttint Beterschap, Gecondoleerd, maar als je hem in vrolijke kleuren maakt is Gefeliciteerd en Succes ook een optie. Het leuke aan deze kaart is dat je maar een paar onderdelen nodig hebt en toch iets stijlvols neer zet. En maak je hem in andere kleuren dan blijft hij stijlvol en tegelijk ook vrolijk. Hier is als achtergrond goudkarton gebruikt en ook papier met wat goud er in. dit kun je ook prima met zilver doen. De gestempelde tekst kun je uiteraard vervangen door een sticker of strookje papier met tekst.

De kaart past ook in deze tijd van het jaar, het is immers herfst. De blaadjes vallen van de bomen en dwarrelen zo op deze kaart. Nee, toch niet. Misschien heb je een leuke blaadjespons, of een snijmal van dit blad. Is dit nu niet zo dan zoek je op internet gewoon op herfstbladeren en print je ze uit, ongeveer 3×3 cm., en knipt ze dan uit. zo zie je maar, er is niets wat je tegenhoud om ze te maken.

Benodigdheden:

 • witte vierkante kaart van 13,5×13,5 cm.
 • stukje goud karton 7,5×7,5 cm.
 • kaart met herfsttintdesignpapier met goudvlekken oid. (heb je dit niet maar wel een goudpen of goudverf, dan maak je het zelf.
 • wit papier 3×3 cm.
 • dubbelzijdig tape of lijm
 • 3d foamblokjes
 • stempel of iets anders om tekst te plaatsen

Beschrijving een kaartje met herfsttint

 1. neem de vierkante kaart, plak het stukje goud karton met dubbelzijdig tape op 3 cm. vanaf de linker kant en 1 cm. van boven.
 2. plak hierop in het midden, met dubbelzijdig tape, het designpapier.
 3.  Nu is het witte vierkantje aan de beurt, plak er foamtape onder. Plak het daarna in het midden van het designpapier.
 4. vervolgens plak je onder het blaadje 3d foam en plak deze dan op het witte vierkantje.
 5. zet tekst op de kaart, stempel, schrijf of gebruik wat anders.

een kaart met herfsttint

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in