Even voorstellen: blogster Jedidjah

0
1776

Hoi, hoi! Ook ik zal vanaf nu gaan bloggen voor HobbyHandig. Mijn naam is Jedidjah (34) en ik ben moeder van een meisje van 5 jaar.

Ik ben altijd creatief bezig met van alles. Ik heb er moeite mee om stil te zitten en niks te doen. Dan ben ik weer aan het haken (amigurumi’s of andere dingetjes) of iets anders aan het knutselen. Zo heb ik laatst een terrarium gemaakt, super leuk! Terwijl ik met het ene bezig ben, zie ik alweer iets anders leuks wat mijn aandacht trekt en ben ik er in mijn hoofd al mee bezig. Vaak ga ik van project naar project.

Zelf ben ik grafisch ontwerper en werk ik als PrePress medewerker, dus naast mijn werk kom ik soms wel tijd te kort om aan mijn hobby’s bezig te zijn.

Vaak maak ik dingetjes voor mijn dochter. Zo heb ik pas een konijntje gehaakt voor haar, met een jurkje, schoentjes, een strik op haar hoofd en zelfs een tasje erbij. Ze is er super blij mee! Ze heeft ook een heel groot vloerkleed in haar logeerkamertje (bij opa en oma thuis) liggen. Die heb ik gehaakt met reepjes stof. En altijd ben ik trots op het resultaat en geniet ik er volop van om creatief bezig te zijn.

Jullie zullen hier van alles tegenkomen wat ik leuk vind om te maken of te doen en ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn blog!

Veel plezier en tot de volgende keer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in