Even voorstellen: blogster Marja

0
1747

Hallo, vanaf nu kun je ook van mij blogs vinden op Hobbyhandig.nl! Mijn naam is Marja (55), ik ben getrouwd en heb een dochter en twee zonen.

Al jaren ben ik bezig met verschillende hobby’s. Vroeger lag de nadruk veel op kleding naaien, haken en breien. Maar zo’n 30 jaar geleden begon mijn buurvrouw met een origami cursus. Al snel was ik er net zo handig in. En zo langzaamaan ging ik steeds meer dingen proberen. Dat resulteerde op den duur zelfs in het geven van workshops in bijv. bloemschikken, scrapbooking, kaarten maken, fietsband sieraden maken enzovoort. Een klein uitstapje naar televisieland heb ik ook nog gemaakt. Teleac  had een paar jaar terug een cursus scrapbooking en daar heb ik aan meegewerkt.  Graag probeer ik alles uit met diverse soorten materialen. Gelukkig heb ik de mogelijkheid tot het gebruik van de Cricut en de Cut’n’Bosch wat het af en toe wel wat gemakkelijker maakt.

Het is voor mij geen probleem  als er een babydekentje gehaakt moet worden, een geboortelijstje gegraveerd, blokjes gehakt voor de grootste deken ooit, een 3D figuurtje moet gemaakt met de 3D pen, een knuffel  gehaakt, een truitje gebreid,  een luiertaart gefixt,  kaarten gemaakt, 100  traktatie’s voor een feest  bedacht en gemaakt of om een herinnering te maken op bijvoorbeeld schildersdoek.  Omdat een huis al snel te klein is voor al die zelfgemaakte spullen ging ik tot voor kort een paar keer per jaar op een markt staan  om de spulletjes te verkopen. Geld in het hobbypotje en het huis weer opgeruimd.

Mijn motto is: Creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen. Er zijn gelukkig heel veel materiaal voorhanden (thuis of in de winkel) waar allemaal leuke “dingen” mee gemaakt kunnen worden. En die door mij gemaakte “dingen” ga ik dus nu met jullie delen en hoop jullie zo te inspireren tot mooie creatieve uitspattingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in