Handwerkbeurs Zwolle

0
1791

Voor liefhebbers van textiele hobby’s is de Handwerkbeurs in Zwolle dé beurs van het jaar! Met ruim 200 exposanten op het gebied van quilten, breien, haken, borduren, vilten, textielverf, spinnen, weven en zelf-maak-mode.

Diverse bloggers en vloggers uit de handwerkwereld zijn aanwezig. Ook zijn er meet & greets en boek signeersessies met ontwerpers. Er zijn heel veel workshops waarin je korte technieken kunt leren, sommige zijn ook geschikt voor kinderen.

Daarnaast zijn er veel workshops waarin je nieuwe technieken kunt leren. Zo kun je kennismaken met spinnen en weven, je kunt zien hoe naaldfrivolité in z’n werk gaat. Ontwerpster en haakexpert Claire Boeter van byClaire geeft workshops haken, wat is er leuker dan leren haken van een expert! Ook zijn er diverse demonstraties in bijvoorbeeld quilten, XXL breien en naaimachineaccessoires.

Er zijn tentoonstellingen te zien zoals bijvoorbeeld diverse quilts door ‘Laurierboompje’. Er is een mixed-media textieltentoonstelling te zien van Joke Hardenbol. Wereldkampioenen ‘Van schaap tot trui’ Team Groenewoud, gaat elke dag een trui breien. Maar dit begint met een schaap die geschoren wordt, de vacht wordt verwerkt en aan het eind van de dag is de trui klaar.

Handwerkbeurs
15 t/m 18 februari 2018
10:00-17:00 uur
Entree € 10,00 of € 18,00 passe-partout, kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren is gratis

www.handwerkbeurs.nl

IJsselhallen
Rieteweg 4
8011 AB  Zwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in