Hobby Event 2020

0
75

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 februari spelen hobby’s de hoofdrol in Expo Assen. Tijdens Hobby Event maak je als bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s. Van knutselen tot modelbouw en van lego tot cupcakes maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 9.000 m² wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kan je aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.
Kaarten winnen? Doe mee met de winactie van HobbyHandig!

Tijdens Hobby Event hoef je je geen moment te vervelend. De keuze aan leuke hobby’s en diverse kinderpleinen is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket, maar een workshop meccano zal ook bij menigeen in de smaak vallen. En wat denk je van een workshop Tangle tekenen?! Helemaal van deze tijd, superleuk om te doen en iedereen kan het leren. Verder is er aandacht voor modelbouw (boten, vrachtauto`s, landbouwmachines), diamond painting, wol, lego, games, keramieksieraden maken, beeldhouwen, scrapbooken en nog veel meer. Ook als je zelf geen hobby hebt is dit evenement een leuk en gezellig uitstapje met het hele gezin waarbij je zomaar de kans loopt om een nieuwe hobby op te doen.  

Voor het hele gezin
Hobby Event is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Het wordt zelfs lastig om kinderen weer mee naar huis te krijgen. Speciaal voor hen staan er een circusvoorstellingen en workshops op het programma, zijn er diverse pleinen met LEGO en games en natuurlijk kan er volop geknutseld worden. Ze komen tijd te kort om alles te doen. Maar ook voor de mannen zijn er diverse activiteiten tijdens het evenement. Er zijn modelbouwbanen te zien waarbij vrachtwagens en landbouwmachines voorbijkomen. Er varen zelfs boten in een waterbassin! En verder zijn er games om ter plekke te spelen en stands met meccano, RC Auto’s, houtdraaiwerk en beeldhouwen. Maar ook de workshops cup cakes bakken en daimond painting maken vallen vast bij heel veel mannen in de smaak. 

Hobby Event is geopend op vrijdag t/m zondag van 10.00 – 16.00 uur. Ga naar de website van Hobby Event voor meer informatie en kaartjes online met € 2,- korting! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here