Hobby Event, de hobbybeurs voor de echte creatieveling

0
897

Van 4 t/m 6 oktober spelen hobby’s de hoofdrol in Expo Assen (voormalig TT-Hall). Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s. Van kaartjes maken tot breien en van bloemschikken tot sushi maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Een grote ruimte wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.

Vrouwen kunnen zich helemaal uitleven bij Hobby Event! Zij kunnen aanschuiven bij een cursus bloemschikken, zeep maken of 3D kaarten maken. Haken, breien en borduren zijn al hele oude hobby’s en ontbreken uiteraard niet tijdens dit event. Maar ook nieuwere technieken zoals chalkboarden, diamond painting en scrapbooken zijn goed vertegenwoordigd. Tijdens het evenement vinden er diverse demonstraties plaats waarbij allerlei technieken getoond worden, bijvoorbeeld op het gebied van sieraden maken, granny squares haken en mandala kleuren. Uiteraard zijn er allerlei knutselproducten te koop bij de vele stands.

Tijdens Hobby Event hebben bezoekers geen tijd om zich te vervelen. De keuze aan leuke hobby’s is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket maar een workshop amuses en sushi maken zal ook bij menigeen in de smaak vallen. En wat te denken van de workshop Tangle tekenen! Helemaal van deze tijd, superleuk om te doen en iedereen kan het leren.

Hobby Event is geopend op vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober van 10.00 – 16.30 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.hobbyevent.nl. Koop je kaartje online met 2 euro korting!

Wij verloten 15x 2 toegangskaarten! Doe mee met de winactie en maak kans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here