Hobby & Vrije Tijd 2017

0
486

Grootste hobby evenement van Noord-Nederland staat weer voor de deur!

Van 10 t/m 12 november is het weer zover, Hobby & Vrije Tijd 2017. Drie dagen lang staat het WTC Expo in het teken van creativiteit, modelbouw, sportiviteit, verkoop en vermaak.

De beursvloer – We zijn blij te kunnen melden dat er ook dit jaar weer een breed scala aan partijen deelneemt aan de beurs.  1 van de 3 hallen is gevuld met de vele hobby’s die er zijn. Alle mogelijke materialen en voorbeelden kunt u hier vinden. Of het nu gaat om haken en breien, het zelf maken van kleding, van scrapbooking tot plotteren, het zelf maken van kaarten. Ook  is er dit jaar volop aandacht voor 1 van de nieuwe trends, handlettering.

Zo zijn  ook weer 2 van onze hallen  compleet gevuld met modelboten, -vliegtuigen, -helicopters -drones, -auto’s, -trucks en –treinen.  Tevens is er volop aandacht voor alles wat je met lego kunt doen en kunt maken.

Workshops en demo’s – Ook dit jaar staat Hobby & Vrije Tijd weer bol van activiteiten welke je kunt bewonderen of zelfs aan mee doen. Zo kun je mee doen aan allerlei verschillende creatieve workshops, haken we weer mee aan het grootste gehaakte deken van de wereld die in 2018 gepresenteerd zal gaan worden.

Bestel nu online kaarten en ontvang €2,00 korting!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here