HobbyHandig 192 is uit!

Genoeg te DIY’en voor een lange, heerlijke en mooie zomer met HobbyHandig 192

0
6200

De nieuwe uitgaven van HobbyHandig is uit! Nummer 192 ligt binnenkort bij je op de mat.

Juli en augustus zijn dé vakantiemaanden bij uitstek! Ga je naar een ver oord, met exotische stranden en cocktails aan het zwembad? Op de camping in Frankrijk of Spanje? Of blijf je in eigen land, aan zee of gewoon thuis? Heerlijk is het sowieso, want het vakantie-gevoel geeft een ultieme sfeer van tevredenheid en vrijheid, maar ook: creatieve inspiratie!

Zonnige, zomerse items zijn nu zo leuk om mee aan de slag te gaan. En in de HobbyHandig 192 vind je genoeg inspiratie voor de hele zomer. Maak een strandtas in vrolijke kleuren, gehaakte slippers voor jubeltenen of een kegelspel waar de kids zich mee kunnen vermaken (binnen of buiten!). Ook handig voor op reis: de hoes van kurk voor je smartphone en de zachte tablet steun.

In deze uitgave vind je ook tips voor een zomerse update voor je tuin of balkon. Maak een pallet-tuintje en laat die groene vingers maar jeuken! Een tuintje voor in huis maak je met Fimo en een heleboel fantasie, en met drijfhout of schelpen op je home decoratie haal je nog
meer vakantie-gevoel in huis.

Geen abonnement? Bestel HobbyHandig dan in de webshop en laat ons weten wat je van HobbyHandig vindt op Facebook.

HobbyHandig 192 ligt vanaf 5 juli bij abonnees op de mat en is vanaf 22 juli in de winkels te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in