HobbyHandig 242 (ook online)

0
1327

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je creativiteit de vrije loop te laten! In deze editie van HobbyHandig vind je volop inspiratie met diverse technieken. Van macramé sleutelhangers tot gehaakte boho strandtruitjes en handgemaakte strandkaarten, er is voor elk wat wils.

Uit ons lezersonderzoek is gebleken dat steeds meer mensen werken met een snijplotter. Dit is een handige tool waarmee je nauwkeurig en snel vormen, letters en afbeeldingen kunt uitsnijden uit verschillende materialen zoals vinyl, papier en stof. In samenwerking met PlotatHome hebben we werkbeschrijvingen voor de snijplotter toegevoegd aan dit nummer. Maar wees gerust, ook als je geen snijplotter hebt, zijn er genoeg alternatieve manieren om de patronen te gebruiken en iets nieuws te creëren.

Laat je verbeelding spreken en maak bijvoorbeeld kleurveranderende bekers met ijsjes of geef je kampeerservies een persoonlijk tintje met stijlvolle placemats. Of geef je bloempotten een uniek hydro dip marmereffect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in