Hobbyspeciaalzaak ScrapSisters

1
3041

Hobbyspeciaalzaak ScrapSisters

Al bijna 15 jaar zijn de zussen Monique en Anja gek van scrapbooking en stempelen. Toen Creatief Centrum Heesch de deuren sloot , besloten de zussen in dit gat van de markt te springen.

Vanaf 3 mei zijn de deuren van Hobbyspeciaalzaak ScrapSisters in Schijndel geopend. Een assortiment in scrapbooking, mixed-media, stempels, inkten, papier, DIY-projecten en feestartikelen. De winkel is up-to-date en heeft een breed assortiment. De juiste plek om veel inspiratie op te doen! Anja en Monique zijn duidelijk, de winkel moet het Walhalla worden voor liefhebbers van scrapbooking, knutselen of andere creatieve hobby’s! ScrapSisters is een winkel die inspireert en waarin de zussen kunnen adviseren.

Het aanbod is enorm. Denk aan veel mooie papierlijnen van onder andere Maja Design, Echo park, Magnolia Jane (Heidi Swapp) en My Mind’s Eye. Maar ook houten stempels van Cats On Appletrees en Different Colors en vele clearstamps van onder andere van Crealies en Karin Joan (Maker is me). Daarnaast bieden ze stansen van Marianne Design en Dutch Doobadoo aan, embellishments van Scrap Unlimited en Wycinanka voor mixed media projecten en de lijnen van Studio Light. En ga zo maar door!

De ScrapSisters willen graag aan hun klanten een mooie fysieke winkel bieden. Zij kunnen zelf combineren en geïnspireerd raken door het grote en mooie assortiment wat er wordt geboden. Ook is er een groot aanbod in workshops bij ScrapSisters, volg bijvoorbeeld de workshop ‘Kerstkaarten maken’ door Anke Souters op zaterdag 18 november.

Breng gezellig een bezoek aan de winkel ScrapSisters in het gastvrije Schijndel in Brabant! Voor meer informatie over de workshops en de winkel kun je terecht op de website!  

Maak het zomeralbum van de ScrapSisters! Je vindt de werkbeschrijving in Cards & Scrap 30.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in