Met korting naar Crea weekend!

0
2314

Tijdens het Kerst Crea Weekend is de beurshal gevuld met hobby’s zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten, decoraties voor in huis en doe-het-zelfpakketjes zijn hier te vinden en allemaal in het teken van de feestdagen! Ook voor de kinderen is er weer genoeg te beleven. Ze kunnen Geronimo Stilton ontmoeten, zich laten schminken en diverse leuke workshops volgen. Heerlijk een dagje weg tijdens de winterse dagen voor het hele gezin.

Creatieve kerst workshops
Bezoekers kunnen zelf lekker creatief bezig zijn tijdens diverse workshops die zoveel mogelijk worden aangepast aan de feestdagen. Schuif bijvoorbeeld aan bij Cristel Creatief aan ga aan de slag met Powertex.

Korting!
Wanneer je een bezoek wilt brengen aan het Crea Weekend, kun je genieten van diverse kortingen. Zo bieden wij de mogelijkheid om alvast kaarten in de voorverkoop te kopen, hebben wij een speciaal beursarrangement én kun je een kortingsbon downloaden via de website om in te leveren bij de kassa. De kortingen zijn geldig voor 1 volwassene, het combineren van kortingskaarten is niet mogelijk.

Bij het bestellen van een kortingskaart via de website kun je gebruik maken van de kortingscode: HOBBYHANDIGL2016CREA (voor € 3,- korting op de entreeprijs van € 8,-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here