KNIT & KNOT, de Brabantse Brei- en Haakdagen

0
1642

KNIT & KNOT toont weer nieuwe trends voor het voorjaar!   

Op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart vormt de Koepelhal in Tilburg het decor van de vrolijke voorjaarseditie van KNIT & KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden! Iedereen die houdt van haken breien,  vilten of  andere manieren van het verwerken van draad kan volop inspiratie opdoen!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen 

De KNIT & KNot heeft een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! We gaan freestyle breien met Club Geluk, de haak- aan caravan doet ons aan, voorjaarsbloemen haken,  Tunisch haken, keien vilten,  maar ook worden er weer prachtige CAL’s getoond door de bloggers. Tal van specialisten staan klaar om je de kneepjes van het vak te leren. Masterclasses op de verdieping, workshops op de beursvloer en heel veel inspiratie en voorbeelden! Inspiratie genoeg om jezelf in het zonnetje te zetten of om je huis weer om te toveren met leuke woonaccessoires in de frisse nieuwe voorjaarskleuren!

Handwerken zonder grenzen

We treden dit jaar ook buiten onze grenzen! Met het thema Cultuur & Creativiteit laten we zien welke handwerktechnieken er in diverse culturen beoefend worden. Aan lange tafels kun je aanschuiven, vragen stellen of de kunst afkijken! Hip, grappig, ontroerend, gek, traditioneel of een echte uitdaging, er valt voor iedere smaak iets te ontdekken op de KNIT & KNOT!

Ontmoet de specialisten:

Van jong tot oud, van beginnend tot specialist; een ontmoeting  met  klassieke breiers en hakers en verrassende nieuwkomers! Praten, haken en breien, lekker workshoppen of rondlopen! Kom gezellig langs en laat je inspireren!

Zie www.knitenknot.nl  voor de beursimpressies.  Volgens op www.facebook.com/KnitenknotDebeurs/ er zijn wekelijks hele leuke winacties!

Informatie KNIT & KNOT is 17-18 en 19 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p.  Direct achter het Centraal Station van Tilburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here