Knuffelkussen haken

OF EEN LIEF ZORGENVRIENDJE

0
3035

Een knuffelkussen haken is niet alleen leuk om te doen. Je kunt er ook nog iemand blij mee maken. want welk kind wil er nu niet zo’n lief zacht kussentje om mee te knuffelen.

Dit patroon is niet ontstaan omdat er een vraag was naar een knuffelkussen. Nee, er kwam een vraag binnen voor een zorgenvriend. Een knuffel met een geheim vakje waar een kind al zijn verdrietjes en problemen ik kan stoppen. Nu waren er genoeg zorgenvrienden op voorraad, maar er werd speciaal om een regenboogvriend gevraagd. Dat werd de aanleiding om zelf maar eens zo’n vriend in elkaar te knutselen.

Het was een proces van veel dingen uitproberen en regelmatig achteruit haken (uithalen) maar uiteindelijk ontstond deze vrolijke vriend. Hij/zij heeft ondertussen een nieuwe blijde eigenaar.

Omdat ik wel snap dat niet iedereen een zorgenvriend nodig heeft, maar een knuffelkussen wel heel erg leuk is, ga ik dit patroon toch met jullie delen. Het werkt simpel, als je een zorgenvriend wilt maken dan haak je de zak er achter op, wil je een knuffelkussen dan laat je de zak weg. Wedden dat er wel iemand blij mee wordt.

Het is geen lastig patroon, maar het zou kunnen dat je vrij los haakt dan kan het zijn dat er gaten ontstaan tussen je stokjes. Ook al wordt hij niet erg vol opgevuld het zou wel kunnen leiden tot verlies van vulling. De oplossing is dan met vasten haken. Hoe staat beschreven in het patroon.

Het patroon van dit knuffelkussen haken (zorgenvriendje) staat in een PDF en kun je hier onder openen. Wens je heel veel haakplezier en nog meer geef plezier.

Patroon Knuffelkussen haken

 

ZORGENVRIEND REGENBOOG 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in