Lichtjes voor de donkere dagen

heel veel sterretjes

0
713

Ze komen er weer aan, de donkere dagen voor kerst. En daarom nu de Lichtjes voor de donkere dagen. Op de foto lijken het speciale lichtjes, maar het is het 3D folie wat je ervoor plakt wat dit effect geeft. Het lijken wel 100 sterren, maar het zijn 40 lichtjes.

Het 3D folie kwam ik een paar jaar terug al tegen op een hobbybeurs. Als je even zoekt op internet vindt je vrij snel een adres om het te bestellen. Hier is het gebruikt voor een houten huisje en voor een schildersdoek. Maar een houten bakje, een mooie glazen vaas, houten sterren en meer al in huis aanwezige voorwerpen zijn hier geschikt voor.

De materialen die je verder nodig bent zijn vrij simpel. Tweezijdig tape en lichtjes. In het schildersdoek is een streng van 40 witte lichtjes in gebruikt en in het huisje 20 gekleurde lichtjes. Er is hier zwart plakfolie gebruikt om een voorstelling op de 3D folie te plakken. veel plezier met het maken vab veel lichtjes voor de donkere dagen.

lichtjes voor de donkere dagen   lichtjes voor de donkere dagen

 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Lichtjes voor de donkere dagen

  1. Plaats de lichtjes aan de achterkant, bevestig dit met plakband.
  2. Maak voor het snoer een gat in de achterzijde, zie foto
  3. Plak dubbelzijdig tape op de zijkanten van het frame.
  4. Neem het 3D folie en leg dat voorzichtig op het tape, duw goed aan.
  5. Nu kun je op de folie een leuke voorstelling of tekst plakken. Gebruik hiervoor zwarte of andere kleuren plakfolie.
  6. Lichtjes aan en klaar
  7. Bij het huisje is dezelfde werkwijze gebruikt, deze is aan de achterkant open, hierdoor kun je de lampjes er later achter hangen.

lichtjes voor de donkere dagenlichtjes voor de donkere dagenlichtjes voor de donkere dagenlichtjes voor de donkere dagen

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in