Loving Paper 15 (ook online)

0
681

Ben jij ook al aan het aftellen naar de vakantie? Heerlijk een paar dagen of weken vrij om te genieten van leuke uitstapjes, familiebezoek of een verre reis. En eindelijk tijd om creatief aan de slag te gaan. Waar de vakantie je ook brengt, neem in ieder geval een journal of notitieboekje en potlood mee! Zo leg je eenvoudig de leukste herinneringen vast.

Of je nu houdt van tekenen, handletteren, scrap-booking of stempelen, dit doeboek biedt volop ideeën. We leggen uit hoe je polaroids tekent en aquarelleert, geven tips voor een uniek travel journal en maken een doeboek met een opdracht voor elke dag. Daarnaast vind je inspiratie voor Mixed Media ansichtkaarten en leren we je brushletteren met de doevellen.

In dit nummer geven we niet alleen ideeën voor projecten tijdens de vakantie, maar ook voor na de vakantie. Werk thuis een schets verder uit of teken een bijzonder gebouw dat je hebt gefotografeerd na. Ook leuk, verwerk jouw foto’s op een mooie lay-out of in een creative journal. We zijn benieuwd naar jouw (vakantie)creaties! Deel deze met ons op social media met de hashtag #vakantiedoeboek.

Laat je inspireren en… be creative!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in