Loving Paper 16 (ook online)

0
650

De laatste jaren wint tekenen steeds meer aan populariteit. Niet verwonderlijk want het is heel ontspannend om te tekenen en je hebt er niet veel materialen voor nodig. Met alleen een schetsboek en potlood kom je al een heel eind. Maar een gum, fineliner, brushpennen en aquarelverf zijn onmisbaar als je jouw tekening meer wilt uitdiepen. Dat hoeft niet per se in kleur, ook in zwart-wit kun je unieke creaties maken.

In deze uitgave gaan we onder andere aan de slag met het tekenen van Kawaii kittens, recepten en huizen. Voor de beginnende tekenaar wordt het tekenproces uitgelegd in duidelijke stap-voor-stapfoto’s. Ben jij al een meer ervaren tekenaar? Laat je dan inspireren door de urban sketching methode of het tekenen van kampeertaferelen. Geef een eigen draai aan de creaties en maak het zo groot en ingewikkeld als je wilt. 

Naast tekenen komen ook andere papiertechnieken aan bod. Zo leggen we uit hoe je gesso resist kaarten maakt. Met de elementen van de doevellen creëer je eenvoudig een boho bullet journal maar je kunt de elementen ook gebruiken op een kaart. Extra leuk, maak de kaart af met een persoonlijke gehandletterde tekst.  

Laat je inspireren en… be creative!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in