Loving Paper 17 (ook online)

0
621

Met de naderende feestdagen is het hoog tijd om aan de slag te gaan met zelfgemaakte, unieke cadeaus. En goed nieuws, dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met potlood, papier en aquarelverf maak je al een prachtige kaart. In deze editie geven we je volop tips & tricks voor de leukste paper gifts. Haal jouw hobbyspullen tevoorschijn en maak voor familie en vrienden een persoonlijk cadeau.

Verras iemand met een miniboekje gemaakt van één vel papier met daarin een kaart en foto’s. Of ga aan de slag met kaarten met gestanste afbeeldingen of een mooie zendoodle. Ook leuk, creëer een mini 3D-diorama in een luciferdoosje of maak een sneeuwvlok hanger voor in de kerstboom. Daarnaast leggen we stap-voor-stap uit hoe je een eigen lino stempel maakt, ideaal om meerdere kaarten mee te versieren.

Met de elementen van de doevellen maak je prachtige menukaarten voor op de kersttafel. Of gebruik de elementen om een receptenboek te maken. Vergeet niet om in deze drukke periode ook tijd voor jezelf in te plannen en begin alvast met de monthly en weekly’s voor 2024 in jouw bullet journal. Zo ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Laat je inspireren en… be creative!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in