Maak een raamtekening als woondecoratie!

Teken de winter op jouw raam!

0
2974

En dan zijn de feestdagen ineens voorbij… tijd om alle kerstdecoratie op te ruimen en weer in het dagelijkse ritme te komen. Ik vind het altijd vrij saai in huis als alles weer in de kast ligt. Een aangezien ik vind dat de winter wel iets van warmte kan gebruiken, pak ik gewoon andere items uit de kast! In ieder geval heb ik een raamtekening gemaakt met het thema winter. Simpel, maar wel erg mooi en bovendien erg populair op dit moment!

Maak een raamtekening als woondecoratie!

Benodigdheden?

Wat heb je nodig? Het leuke van een raamtekening is, is dat je eigenlijk niet veel nodig hebt. Je kunt namelijk tekenen met een krijtbordstift op het raam! Het geeft niet alleen een mooi effect, het is er ook gemakkelijk weer af te halen. Wel zo handig, toch? Eventueel is het mogelijk om een printable te downloaden of een mal te gebruiken voor tekeningen als je er zelf niet zo goed in bent.

Maak een raamtekening als woondecoratie!

DIY raamtekening

Ik heb in het verleden als raamtekeningen gemaakt op mijn werkkamer, onder andere met een printable en met een mal. Erg leuk om te doen! Voor de winter wilde ik de raamrekening echter beneden maken, omdat ik hier toch het meest ben. Bovendien was hier alle kerstdecoratie die dus niet weg is.

Maak een raamtekening als woondecoratie!

Omdat ik voor de eerste keer geen printable of mal gebruikte, was het voor mij even zoeken wat ik op het raam zou tekenen. Ik heb hiervoor simpelweg naar verschillende winterse illustraties gezocht en deze zo goed mogelijk nagetekend. Ons raam heeft daarom nu een sneeuwpop met sneeuwvlokken (en nu maar hopen dat het nog echt eens gaat sneeuwen deze winter)! Daarbij heb ik handschoenen getekend.

Maak een raamtekening als woondecoratie!

Bij het maken van een raamtekening is het trouwens mogelijk om gebruik te maken van verschillende kleuren. Ik heb zelf ook groen, rood en blauw liggen, maar ik vind wit gewoon het mooist. Welke raamtekening ga jij maken?

Lieve groet,
Anouk

www.nouk-san.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in