mini vlaggetjeslijn

voor bij je high tea

0
2526

Ik zie ze overal voorbij komen,  de mini vlaggetjeslijn. Ze hangen op verjaardagen en andere partijtjes en maken het er een stuk gezelliger op. Ik heb er een stel gemaakt voor bij onze jaarlijkse high tea. Eens per jaar komen we met een heel stel dames bij elkaar voor een high tea. We maken allemaal twee verschillende lekkere hapjes, zoet of hartig. Een echt feest.

Nu ben ik altijd in voor wat extra’s, dus niet alleen bonbons, mini regenboog taartjes, mini zwanensoesjes of koekjes in de vorm van theezakjes, nee, ook voor wat mini versiering draai ik mijn hand niet om.

Dus achter de computer gekropen en met een tekenprogramma aan de slag. Na heel wat knippen en plakken, inkleuren met de muis als stift en uitknippen van plaatjes die er weer ingeplakt moeten verschijnen er kleurige vlaggetjes. Dit was het moeilijkste deel. Wat volgde was het uitprinten, uitknippen en ophangen van de vlaggetjes. En ik houd het niet voor mezelf, jullie mogen allemaal mee knippen en plakken. Ik heb het ontwerpen al gedaan, dus jullie kunnen ze zo uitprinten. Eén vel is blanco, hierop kun jezelf tekst schrijven.

Mini Vlaggetjeslijnmini vlaggetjeslijn

Benodigdheden

  • uitgeprinte vlaggetjes
  • schaar
  • lijm
  • bolletje katoen garen

Beschrijving

  1. Als je het nog niet gedaan hebt: print de vlaggetjes op A4 formaat. (de plaatjes zijn verkleind, dus vergroot ze weer totdat ze op een A4 passen. De afbeelding met 10 vlaggetjes past 1x op een A4, de afbeelding met 5 vlaggetjes 2x). Van de vlaggetjes met plaatjes en die zonder tekst moet je meerdere printen. Die met tekst zo vaak als je denkt ze nodig te hebben.
  2. Knip de vlaggetjes uit
  3. Vouw de vlaggetjes dubbel
  4. Plak de vlaggetjes aan de katoenen draad en laat drogen, ophangen maar

 

mini vlaggetjeslijnmini vlaggetjeslijnmini vlaggetjeslijnmini vlaggetjeslijn

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in