Nieuwe snijplotter

0
588

De Siser Juliet snijplotter is niet alleen een lust voor het oog, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Dankzij de geavanceerde motor en snijknop, wordt er geruisloos en met zeer gedetailleerd resultaat gesneden. Bovendien kan het snijmes gemakkelijk worden vervangen door de meegeleverde tekenadapter, waardoor de tekenfunctie beschikbaar wordt.

Met de ingebouwde touchscreen functie kan het startpunt gemakkelijk worden aangepast. Ook is er een LED-lichtstrip voorzien om bij weinig licht te werken, zodat de Print & Cut functie bijna niet meer kan mislukken. De Juliet kan worden gebruikt met of zonder snijmat, waardoor langere stukken vinyl kunnen worden gesneden. En met de ingebouwde testfunctie, zal het snijden altijd succesvol verlopen!

Je kunt op verschillende manieren verbinding maken met de Siser Juliet, namelijk via de meegeleverde USB-kabel of draadloos via wifi. Is de standaard 30,5 cm brede machine toch te klein? Kies dan voor de Siser Romeo, die 61 cm breed is maar even krachtig.

Om het ontwerpproces nog eenvoudiger te maken, is de Leonardo™ ontwerpstudio software gratis te gebruiken en heb je toegang tot de ontwerpbibliotheek voor snijpatronen. Je kunt ook zelf ontwerpen maken met behulp van de handige functies in de software. Bovendien kun je in de kleurbibliotheek gebruik maken van speciale kleuren van Siser materialen, zodat je het ontwerp exact in de kleur van het te gebruiken materiaal kunt zien op je beeldscherm.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in