PaperPassion, het event voor Paperlovers komt er weer aan!

De enige beurs die zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier

0
2400

PaperPassion is de enige beurs in Nederland die zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden! Denk aan handlettering, kalligrafie, scrapbooking, bullet- en bible journaling, artjournaling, stamping, Project Life®, planners en doodling. Zet 18, 19 en 20 oktober vast in je agenda en kom lekker shoppen of schuif aan bij specialisten, bloggers en vloggers voor informatie, beleving, vragen en make & takes.

Inspirerend project
PaperPassion is gestart met Let Sketch started!, een project om creativiteit te stimuleren door tekenen, schetsen en andere arts & crafts. 152 Deelnemers deden mee en hebben een eigen persoonlijke journal gemaakt. Laat je inspireren door de 100 visuele kunstwerkjes die je op PaperPassion kunt inzien en doorbladeren.

Bullet journal
Ook hoor je tijdens PaperPassion alles over de nieuwe trend in PaperLand: het bullet journal. Dit is een agenda, dagboek, planner, tekenboek, things to do list en boodschappenlijst in één. Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten en lijstjes maak je jouw journal nóg persoonlijker. Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek, liniaal, pen en een portie creativiteit!

Waar en wanneer
PaperPassion vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober in de Koepelhal in Tilburg. Bestel nu je kaarten met korting online (€8,50 p.p. online in plaats van €10,00 p.p. aan de kassa). De eerste 1.500 earlybirds die online een kaartje bestellen, krijgen ook nog eens een goed gevulde goodiebag!

Wij mogen 25x 2 entreetickets verloten! Doe mee met deze winactie!

Kijk voor meer informatie op www.paperpassion.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here