Pergamano weer terug op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

0
1869

Op de najaarseditie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, 30 augustus t/m 1 september, is deze keer ook weer een groot Pergamano-plein,  de zogenaamde perkamentkunst,  te vinden.  Verder bezoeken alle papierliefhebbers en scrapfanaten in Nederland dit evenement  in de Brabanthallen  om op de hoogte te blijven van de laatste creatieve trends! Er zullen weer heel veel nieuwe materialen en producten op de beurs te vinden zijn, met daarnaast tal van gezellige workshops waar men aan deel kan nemen.

Pergamano
Pergamano is het embossen van speciaal perkamant papier. Dit papier zal tijdens het embossen wat lichter van kleur worden op de plek van de embossing. Het figuur is daarom nog duidelijker zichtbaar dan bij een gewone embossing kaart. Er zullen diverse demonstraties en workshops zijn van verschillende Pergamano technieken.  Verder worden er combinaties  van Pergamano met andere hobby technieken gemaakt.

Praktische informatie
De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Ook mannen, vergezeld van een vrouw hebben gratis toegang. Er rijden pendelbussen tussen het NS Centraal Station en de Brabanthallen voor slecht € 1,50 p.p. (retour). Kijk voor meer  informatie op www.knotsgekkekaartendagen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here