Printable DIY’s voor Koningsdag

Bereid je voor op 27 april met Hollandse printables!

0
2597

Over twee dagen vieren wij hét feest van Nederland: de verjaardag van onze koning! En wat is er leuker dan te knutselen in de stijl van Koningsdag? In de afgelopen jaren heb ik enkele printables ontworpen die destijds zelf nog voor Koninginnedag en de Troonswisseling waren, maar nog steeds goed van pas komen. Ga jij ook feestelijk naar de vrijmarkt? Gebruik deze printables DIY’s voor Koningsdag!

Printable DIY's voor Koningsdag kroontje en vlag

Kroontje en vlag

Aangezien ik het hier boven over feestelijk heb gehad: laten we starten met twee printables die je bij jouw outfit kunt doen. Het kroontje en de vlag zijn beiden gewoon uit te knippen. Bij het kroontje heb ik twinmarkers gebruikt om hem in te kleuren, maar je kunt ook ander decoratiemateriaal zoals masking tape en glitters gebruiken bijvoorbeeld. Vervolgens heb ik gaatjes gemaakt met de perforator en er divine twine doorheen gedaan op maat van mijn eigen hoofd.

Bij de vlag heb ik de vorm uitgeknipt met wat witruimte aan de linkerkant zodat ik dit om een (mikado of saté) stokje heen kon vouwen. Dit heb ik vervolgens zowel met lijm als plakband vastgemaakt voor de zekerheid. Ik heb beiden geprint op wat steviger papier, aangezien het mee naar buiten moet. Als je wilt dat het ook bestand is tegen de regen, kun je het beste ook lamineren. Laat zien dat je koninklijk en Nederlands bent met het de printables DIY’s voor Koningsdag!

Printable DIY's voor Koningsdag kaartjes en labels

Kaartjes en labels

Ga jij overmorgen op de vrijmarkt staan om dingen te verkopen? In mijn ervaring is het handig als je er alvast prijzen bij doet. Natuurlijk zullen mensen soms nog steeds onderhandelen, maar zo hoef je niet constant jouw prijzen te noemen en hoeven mensen er niet naar te vragen. Om deze reden heb ik zowel labels als kaartjes gemaakt in Nederlandse kleuren. Je knipt ze uit en je schrijft de prijs erop.

Bij de labels is het handig om een gaatje te maken om er touw doorheen te doen en dit om het product heen te wikkelen. Eventueel kun je het er ook opplakken natuurlijk. Bij de kaartjes vouw je de stippellijn zodat je hem overeind kunt zetten, maar ook ergens omheen kunt vouwen (zoals de kaft van een boek). Je plekje op de vrijmarkt ziet er ook meteen feestelijk uit! En het is heel gemakkelijk met de printable DIY’s voor Koningsdag.

Veel plezier op Koningsdag en op de vrijmarkt!

Groetjes,
Anouk
www.nouk-san.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in