Rectificatie kaart 1 uit Mijn Hobbykaart 73

Felicitatiekaart pagina 13

2
869

In Mijn Hobbykaart XL 73 staat een foutje die we even willen rechtzetten! Voor de felicitatiekaart met twee meisjes op pagina 13 moet je volgens de beschrijving een rechthoek van 15,9 x 14,8 cm snijden uit het duokarton. Dit moet echter een rechthoek van 20,9 bij 14,8 cm zijn. Vervolgens moeten de rillijnen op 5,2 en 15,7 cm komen in plaats van op 5,2 en 17,7 cm. Als je dit goed hebt gedaan, klopt de rest van de beschrijving. Succes als je hier nog mee aan de slag gaat!

2 REACTIES

  1. Dat is erg jammer, want ik krijg geen 20.9 uit het papier in de breedte… Ik kom maar op 19.6.. dan kloppen de maten niet meer.. Ik heb het anders opgelost door de achterkant wit te laten en het roze duo karton alleen op de voorste flapjes te plakken..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here