Streepjeskaart met washi-tape

een mooi kleuren pallet

0
915

Afgelopen weekend was er de international scrapbookingday. Op een site waar ik lid van ben hielden we een gezellige scrap dag. Eén van de opdrachten was doe iets met streepjes, vandaar een streepjeskaart met washi-tape.

Natuurlijk heb ik mooi designpapier genoeg met streepjes, en die heb ik ook gebruikte voor andere kaarten. Maar ook maakte ik deze streepjeskaart met washi-tape. En omdat dat een unieke kaart geeft, wil ik dat met jullie delen.

In wat andere blogs kun je zien dat ik wel vaker met washi-tape speel. Ook op kaarten zie daarvoor https://www.hobbyhandig.nl/washi-tape-kaarten/ . En als je wat andere blogs bezoekt vindt je dat ik het vaker gebruik op allemaal verschillende manieren.

Even terug naar de kaart, je kunt zien dat je door tape in 1 kleurstelling te nemen je de kaart echt een eigen ik mee geeft. Door de rest van de gebruikte artikelen in dezelfde kleurstelling te nemen krijgt je kaart een strakke, warme uitstraling. Simpel en snel uit te voeren.

Streepjeskaart met washi-tape

Benodigdheden

  • vierkante kaart
  • washi-tape in verschillende kleuren in één kleur pallet, ik heb smal tape gebruikt van ong. 5 mm.
  • bakkers twine
  • stukje glitterpapier
  • kaartje met stempel happy birthday of andere tekst.

Beschrijving

  1. leg de rolletjes tape op een rij in de volgorde die je wilt, en plak deze op de kaart met telkens een smalle ruimte er tussen. Laat aan de boven en onderkant een strook van ongeveer 1 cm. onbeplakt. knip hierna de uitstekende stukjes tape af.
  2. Stempel de tekst op het witte kaartje en plak deze op het glitterpapier. dit steekt er ongeveer 2 tot 3 mm. onder uit.
  3. plak het kaartje op de kaart
  4. draai het bakkers twine om de kaart en leg er aan de voorkant een strik in, of een dubbele knoop op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

streepjeskaart met washi-tapestreepjeskaart met washi-tape

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in