Talens Ecoline Brush Pens

0
1625

Talens Ecoline Brush Pens zijn fantastisch om mee te schrijven, te tekenen en te kleuren. Brush Pens zijn een soort pennen met aan het uiteinde een punt in de vorm van een penseel. De Brush Pens zijn gevuld met geconcentreerde Ecoline, een kant en klare vloeibare waterverf die vooral bekend is om zijn schitterende intense en heldere kleuren. Met de punt van de Brush Pens kun je heel fijn werken, maar je kunt er ook makkelijk grotere vlakken mee vullen.

De Brush Pen van Talens Ecoline is zeer vriendelijk in gebruik. Handig voor onderweg en ideaal als een werkplek schoon moet blijven.

  • De geconcentreerde receptuur van de Talens Ecoline in Brush Pens zorgt voor een naadloze overgang met Talens Ecoline uit flacons.
  • De Brush Pen kan worden gebruikt voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vullen van grotere kleurvlakken.
  • De Brush Pen is zowel geschikt voor een snelle schets als voor het aanbrengen van de laatste details.
  • Met de speciale Brush Pen blender kunnen kleuren worden gemengd of getemd, ook kunnen er prachtige verwassingen en kleurovergangen mee worden gemaakt.
  • Een ingedroogde brush-tip is makkelijk te redden door deze met wat water vochtig te maken.

De Brush Pens zijn verkrijgbaar in allerlei handige sets met 5, 10, 15, 20 of 30 kleuren. Er zijn 12 sets met 5 brush Pens in verschillende kleurthema’s; van pasteltinten tot grijs, groen, geel of violet. Als je deze 12 sets verzamelt, heb je alle 60 beschikbare kleuren!

Er is ook een Primary set met mengkleuren en een speciale blender, waarmee je mooie kleurovergangen kunt maken of kleuren kunt ‘temmen’.

Kijk voor meer informatie op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in