Think Pink!

0
1495

Alle materialen komen uit de roze serie van Colours Unlimited van Boekenvoordeel:Doubledie ronde bloem, Satin ribbon, Printed ribbon, Sparkle spray, Cotton twine, Bows, Chipboard swirls, Adhesive pearls, Embellishments, Textured cardstock 15 x 30,5 cm, Luxery cardstock 15 x 30,5 cm, Paper tape, Buttons, Stempelinkt | Kaasdoosje | Dubbelzijdig plakband | Cirkelsnijder | Snijmesje en -mat

Doosje – Bevestig dubbelzijdig plakband op de zijkanten van het doosje en plak er daarna Paper tape op. Langs de bovenrand komt Printed ribbon. Snij voor de onderkant uit Textured cardstock een cirkel ter grootte van het doosje. Snij de Doubledie bloem uit Luxery cardstock en de binnenste cirkel uit het eerder gebruikte Textured cardstock en embos het. Plak alles op elkaar. Bewerk de bovenkant op dezelfde manier. Na het embossen van de kleine cirkel markeer je het midden van elke bloem. Pons hier gaatjes in en rijg er lint door. Lijm in het midden een donkere cirkel van 5 cm Ø. Snij de kleine Doubledie bloem 6 keer uit in verschillende kleuren en versier ze met Sparkle spray. Bevestig een brad in het midden en vorm na het drogen een bloem. Plaats deze in het midden.

Kaart met knopen – Snij uit dubbelgevouwen effen papier een cirkel van 10,5 cm Ø. Zorg ervoor dat er aan één kant een stukje vast blijft zitten, zodat je een dubbele kaart krijgt. Snij een cirkel uit Luxery cardstock van 10 cm Ø en plak het op. Snij een V-vorm aan roze karton van 3 x 10 cm. Vouw het om de kaart en zet het met knoopjes en Twine cord vast. Breng er bloemen bij aan m.b.v. brads.

Kaart met strikjes – Snij een cirkel van 10,5 cm Ø uit effen, dubbelgevouwen papier, maar laat een stukje vast zitten als kaartvouw. Snij een cirkel uit Luxery cardstock van 10 cm Ø en plak het op de kaart. Plaats er in het midden een effen cirkel van 5 cm Ø op. Prik tegen de rand om de centimeter een gaatje en zet de bloemetjes erin vast. Plak hiervoor met tape de draad aan de achterzijde vast, ga door een gaatje naar de voorkant, door een bloemetje en een kraaltje, door de bloem terug naar de achterzijde en weer omhoog door het volgende gaatje. Bevestig 3 roosjes in het midden en versier de kaart met 5 bows (strikjes).

Kaart Smile – Snij een cirkel van 10,5 cm Ø uit dubbelgevouwen effen papier, maar laat een stukje bij de vouw vast zitten. Snij een cirkel uit Luxery cardstock van 10 cm Ø en plak het op de kaart. Snij 2 kleine Doubledie bloemen uit verschillende kleuren en schaduw ze met stempelinkt. Leg tegen de onderkant 2 swirls en lijm de met een brad vastgezette bloem er bovenop. Stempel een tekst op een effen cirkel van 5 cm Ø. Versier het met plakparels en een strik en plak het op.

Extra materialen: Sparkle spray: paars, roze. Paper flowers. Boekenvoordeel: Randpons en stempel fiets. Heattool. Embossingpoeder roze.

Labelkaart – Snij een dubbele, roze kaart van 13,5 x 13,5 cm. Plak er Luxery cardstock van 12,5 x 12,5 cm op. Snij effen cardstock van 3 x 13,5 cm. Pons met de randpons 2 stroken en lijm ze tegen de achterzijde van de strook. Versier het met Paper tape en lint. Bevestig dubbelzijdig plakband aan 3 kanten en plaats het geheel op de kaart. Breng er bloemen en een knoop met twine op aan. Snij 2 labels van 4,5 x 10 cm. Spuit er paarse en roze Sparkle spray op. Leg een plastic mal op een label. Dep er met een dabbber embossing inkt over. Strooi er roze embossingpoeder op en verhit het. Stempel een fiets op het andere label. Versier beide labels met Paper tape en schaduw ze met donkerroze. Lijm ze op een lichte ondergrond en knip ze iets groter uit. Knoop er lint aan en schuif ze in de kaart.

 
Petra de Peffer

 
Bekijk hier het filmpje van Boekenvoordeel:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in