Verrassende stempels, gilding wax en zwarte gesso

0
282

Een kurketrekker als wijnrank, een hangslot om de nek van een vogel met de tekst ‘freedom’, een grunge horloge met de tekst ‘neem de tijd om gelukkig te zijn’. Zomaar een greep uit de serie stempels van het Nederlandse merk COOSA Crafts. Eigentijds, soms stoer, soms eenvoudig, soms moet je er twee keer naar kijken, maar altijd anders dan anders.

COOSA Crafts is bekend geworden met haar gilding wax, daarmee tover je in een handomdraai zwart papier om in ‘metaal’. Echt! Honderden mensen zijn inmiddels helemaal in de ban van de wax, halen hun embossingfolders weer uit de kast, want gilding wax geeft het mooiste effect op reliëf. Maar de wax wordt niet alleen gebruikt voor papier, ook (foto- of schilderij-)lijsten krijgen een ware metamorfose. Eigenlijk kun je alles wat je niet mooi meer vindt onder handen nemen. En is het object niet zwart? Gebruik dan de zwarte gesso van COOSA Crafts als primer, een perfecte basis voor de gilding wax. De wax is verkrijgbaar in vier metaalkleuren, vier metallic kleuren, vier vintage kleuren en in grafiet en is zeer eenvoudig te gebruiken. Binnenkort verschijnen er bovendien drie prachtige embossingfolders, dus hou dit merk in de gaten.

De producten van COOSA Crafts zijn verkrijgbaar bij verschillende (web-)winkels en bij COOSA Creatief, zowel op beurzen als in de webshop coosacreatief.nl. Daar vind je ook heel veel voorbeelden van kaarten gemaakt met de stempels en veel voorbeelden gemaakt met de gilding wax. Geef COOSA Crafts én COOSA Creatief een like op Facebook en laat je inspireren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here