Voorjaar in zicht!

0
675

Om je alvast een voorproefje te geven van de lente, zie je hier frisse kaarten vol bloemen die je al helemaal in de stemming brengen. Ze nodigen je echt uit om meteen aan de hobbytafel te gaan zitten.

Have fun
Maat voorkant kaart: 13,5 x 13,5 cm. Snij een dubbele, witte kaart van 13,5 x 13,5 cm en rood cardstock van 13 x 13 cm. Plak 3 stroken roosjespapier uit het 4Seizoenenblok van 3 x 12,5 cm horizontaal op het rode deel. Bevestig op de ruimtes ertussen eerst groen – en daar overheen roze lint. Doe dit met dubbelzijdig plakband en laat het lint aan de achterzijde een stukje doorlopen. Plak het geheel op de kaart. Knip 2 labels uit het 4Seizoenenblok en mat ze op rood cardstock. Schrijf een tekst op 1 label en bevestig een bloem op het andere. Knoop er lint aan en zet ze met foampads op de kaart.

 

Kaart met knoopjes
Maat voorkant kaart: 13,5 x 13,5 cm
Snij een dubbele, rode kaart van 13,5 x 13,5 cm en roosjespapier van 12,5 x 12,5 cm. Pons of knip de hoeken rond en plak ze op elkaar. Snij rood cardstock van 2,5 x 13,5 cm. Bevestig hierop, 2 cm uit de rechterkant, eerst ruitjeslint en daarna grosgrain lint. Versier het met 2 knoopjes. Mat een label op rood papier en zet het met foampads op de kaart. Knip enkele bloemen uit en breng ze met foampads op het label aan.

Gefeliciteerd
Maat voorkant kaart: 13,5 x 13,5 cm
Snij een dubbele, roze kaart van 13,5 x 13,5 cm, bruin papier van 13 x 13 cm, geel stippenpapier van 12,5 x 12,5 cm en een bruine cirkel van 10 cm Ø. Plak alles op elkaar. Stans en embos de Double die bloem en rijg er lint door. Laat de knoop aan de onderkant vallen en plak in het midden een sticker. Lijm het op de kaart, maar laat een stukje open zodat er een label ingeschoven kan worden. Knip een label uit en stempel er ‘Gefeliciteerd’ op. Knoop er lint aan en steek het achter de bloem.

Voor jou
Maat voorkant kaart: 13,5 x 13,5 cm
Snij een dubbele, roze kaart van 13,5 x 13,5 cm, bruin cardstock van 7 x 13 cm en geel stippenpapier van 6,5 x 13 cm. Lijm de 2 laatste delen op elkaar en bevestig er roze lint op met daar overheen ruitjeslint. Plaats een 3D-sticker in het midden. Plak het geheel op de kaart, maar zet het maar aan 3 kanten vast, zodat er een label in geschoven kan worden. Knip een lang smal label uit en plak het horizontaal bovenaan. Steek er een brad door. Knip nog een label uit en mat het op bruin cardstock. Schrijf er een tekst op en steek het achter het dessinpapier.

Bekijk hier het filmpje van Boekenvoordeel:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here