Yarn Bookazine Tropical Issue

0
1057

Scheepjes luidt de zomer in met een stijlvolle nieuwe editie van Scheepjes’ bookazine YARN. Boordevol tropische inspiratie met prachtige patronen geïnspireerd op de natuur in al haar kleurenpracht! Van de grappige Amish Cactus Puzzle Balls tot de Star Fruit Blanket en van de Tequila Sunrise Towels tot de Piña Colada Shawl: de zomerse kleurenpracht straalt je tegemoet zodra je de eerste bladzijde omslaat.

Aan de hand van 4 thema’s Plant House – Exotic Fruits – Birds of Paradise – Cocktail Hour zijn 15 creaties gemaakt van Scheepjes garens en Tissu de Marie stoffen uiteengezet. Kleding, accessoires en interieurprojecten die zowel gehaakt, gebreid, geborduurd als genaaid zijn passeren de revue. Daarnaast is er net als in de voorgaande editie ruimte voor inspirerende kunstenaars, speciale aandacht voor één van de Scheepjes Bloggers én een interessant artikel over een onmisbare handwerk-assistent: de schaar.

Speciaal voor de HobbyHandig 200 geeft Scheepjes één keer de benodigdheden voor de Piña Colada Shawl van ontwerpster Nerissa Muijs met een winkelwaarde van € 65,- cadeau. Kijk op pagina 69 van HobbyHandig 200, hou de Facebookpagina in de gaten of ga naar www.hobbyhandig.nl/winnen.

Scheepjes Bookazine is te koop bij Scheepjes dealers, kijk op www.scheepjes.com/winkels voor een winkel bij u in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here